Programajánló: Élő Cluedo az Egyetemen!

cluedoBREAKING-BREAKING: Gyilkosság történt egy eljegyzésen! Rajongsz a krimikért? Imádod a CSI-t, a Gyilkos elméket, a Dr. Csontot vagy a Sherlockot? Szereted a kihívásokat és az izgalmas rejtvényeket? Most mindezt átélheted élőben december 8-án az ELTE ÁJK-n!

Mészáros Dorka, az Én vagy senki szerzője megint kieszelt egy fondorlatos bűntényt, amit akár te is megoldhatsz! Vegyél részt az élő Cluedo-ban, legyél tagja a helyszínelő csapatnak, válj profi kihallgatóvá!
Kezdődhet a nyomozás…

„Fülöp Rebeka és Simon Bálint eljegyzését ünneplik a Fülöp család velencei nyaralójában. Fél tizenkettő után kiabálás, sikoltozás veri fel az éjszaka csendjét. A nappaliban Dr. Marsai Donát térdel Fülöp Rebeka teste felett és próbálja újra éleszteni a leszúrt nőt. Nem sikerül megmenteni az életét. A halál ideje: 23:43.”

Gyere el december 8-án, csütörtökön 17:30-kor, és derítsd fel a bűntényt! Mindenki hazudik…? Ne hidd el, ami látszólag nyilvánvaló! Hallgasd ki a gyanúsítottakat, fedezd fel a titkokat és illeszd össze a kirakós darabjait! Kérdezz, nyomozz és rántsd le a leplet a rejtélyről!
Itt regisztrálhatsz.
Ajánlott életkor: 12+

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s